English   Romana 
  
   EDITURA CEFIN    
  
  
   DESPRE NOI    

Editura Cefin a fost infiintata in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii - INCDMTM, in anul 1991, cu scopul de a asigura publicarea celor mai importante rezultate ale cercetării, dar ea nu se rezuma numai la aceasta. Printre principalele domenii acoperite de publicatiile realizate de editura se numara domenii precum: mecatronica, mecanica fina, electronica, automatica, robotica, optica sau senzorica, dar nu numai.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii - INCDMTM este acreditat Conform H.G.551/2007 (http://www.mct.ro/index.php?action=view&idcat=4), data afisarii: 15.02.2008

Editura Cefin a fost premiata de catre organizatori  in anul 2007 la Targul Internaţional Bucuresti cu "Diploma de participare SALONUL CERCETARII 2007", datorita interesului constant manifestat de catre vizitatori, cat si Premiul National AOS-RO pentru lucrarile publicate in anii 2006 si 2007, acordate in data de 11 Martie 2010 la sectiunea Stiinte Tehnice "Herman OBERTH", pentru "Manualul inginerului de mecanica fina (2006)". Tot in anul 2010, in luna septembrie, s-a acordat Diploma AGIR 2009, in domeniul "Ingineria constructiilor de masini" pentru lucrarea "Ingineria metrologiei micro si macro-geometriei suprafetelor".

SISTEM DE DIFUZARE

Sistemul de difuzare al publicatiilor Editurii este in retea proprie si se adreseaza Institutelor si Universitatilor din tara si strainatate, prin comanda telefonica sau email la sediul Editurii.