Firme producatoare

In ultima perioada s-au inregistrat schimbari semnificative pe piata producatorilor de aparatura de masura , reglare si control a presiunii , atat in ce priveste producatorii in sine cat si a produselor oferite pietii.

Ca o prima constatare putem mentiona faptul ca pe piata producatorilor de aparatura din domeniul presiunii s-au petrecut schimbari notabile atat in ce priveste producatorii in sine cat mai ales al produselor oferite.   Referitor la producatori, ca o prima remarca notam faptul ca pentru aparatura clasica, conventionala, firmele de renume in domeniu si-au pastrat in general pozitia castigata brendul oferind continuitate si in acelasi timp garantia produselor oferite. In acelasi timp si-au diversificat tipurile de produse, tinand pasul cu noile tendinte aparute si adoptand si alte solutii constructive si functionale: analogice, digitale, miniaturizari, afisajeLCD, etc. Au aparut insa si o serie de noi firme care prin calitatea produselor executate au reusit sa sparga monopolul firmelor traditionale si sa-si creeze un nume , dar numai pe anumite segmente ale pietei , in general pe aparatura digitala .

Au fost identificate si analizate la nivel intern 5 firme romanesti care mai au activitati de productie in domeniul presiune : SC Badotherm – AMC Sa Vaslui, AMCO Otopeni, Retrom SA  Pascani, FEPA Barlad si AMPLO SA Ploiesti.

La nivel mondial au fost identificate un numar de 3.086 de companii inregistrate ca producatoare de aparatura in domeniul presiune.

Posted on August 18th, 2011 by admin

NAVIGARE

Copyright © 2020 INCDMTM. All rights reserved.

Tech Blue powered by MBM Software