Acasă Cariere Editura CEFIN Contact
Conferința Internațională ICoRSE 2023


În perioada 7 - 8 septembrie 2023, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării (INCDMTM) a organizat a treia ediție a conferinței internaționale „ICoRSE, - International Conference on Reliable Systems Engineering″.

Evenimentul a facilitat interacțiunea și schimbul de experiență și bune practici între experții din universități, institute de cercetare și reprezentanți ai mediului de afaceri din mai multe state din Europa (Anglia, Franța, Germania, Austria, Polonia Cehia, etc.), America de Nord și Asia, bucurându-se și în acest an de participarea unor specialiști de renume din domeniul cercetării în mecatronică și domeniile conexe. Totodată, conferința ICoRSE 2023 a găzduit o sesiune de postere dedicată lucrărilor din Ucraina care nu au putut fi prezentate, reunind prețioase contribuții din partea colegilor de la Universitatea Națională Tehnică „Institutul Politehnic Harkov”, din orașul omonim, respectiv din partea Universității Naționale de Economie Urbană “O.M. Beketov”.

Lucrările științifice prezentate la conferință au fost incluse într-un volum specializat, realizat în parteneriat cu editura elvețiană „Springer″ și indexat în baza de date internațională „Scopus″.Conferința Internațională ICoRSE 2022


Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării – INCDMTM Bucuresti organizează în perioada 8 - 9 septembrie 2022 cea de-a doua ediție a Conferenței Internaționale ICoRSE - International Conference on Reliable Systems Engineering. Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM.

Ca și în alți ani, conferința va beneficia de înaltul patronaj al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, va facilita interacțiunea și schimbul de experiență și de bune practici între experții din universități, institutele de cercetare și companiile private și va constitui un bun prilej de a spori gradul de conștientizare privind rezultatele cercetării derulate de dumneavoastră.

Toate articolele de conferință care vor trece de evaluarea de tip „peer-review” vor fi incluse în Volumul de lucrări, publicat de Springer, în colecția Lecture Notes din cadrul seriei de cărți Networks and Systems și este indexat în Scopus.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.icorseng.eu.Conferința Internațională ICoRSE 2021


Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării – INCDMTM Bucuresti organizează în perioada 9 - 10 septembrie 2021 prima ediție a Conferenței Internaționale ICoRSE - International Conference on Reliable Systems Engineering. Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM.

ICoRSE 2021 se bazează pe o vastă tradiție, fiind derivat din conferința internaționala ICOMECYME, care la rândul său derivă din simpozionul internațional MECAHITECH.

În contextul provocărilor actuale, conferința își propune să se adapteze tendințelor impuse de evoluția rapidă a domeniului Mecatronicii și a domeniilor inginerești conexe. In consecință, structura sa se va schimba, prin denumire și structură.

Conferința, care va beneficia de înaltul patronaj al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, va facilita interacțiunea și schimbul de experiență și de bune practici între experții din universități, institutele de cercetare și companiile private și va constitui un bun prilej de a spori gradul de conștientizare privind rezultatele cercetării derulate de dumneavoastră.

Toate articolele de conferință care vor trece de evaluarea de tip „peer-review” vor fi incluse în Volumul de lucrări, publicat de Springer, în colecția Lecture Notes din cadrul seriei de cărți Networks and Systems și este indexat în Scopus.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul https://icorseng.eu/2021/index.htm.